+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Sertéstartóknak

Ez kihívást jelentő időszak a sertéstenyésztők számára, mivel a növekvő bérektől kezdve, az afrikai sertéspestisen keresztül, a cinknek az EU által a takarmányból történő eltávolításának lehetséges hatásáig felfelé irányuló nyomás tapasztalható a költségekre nézve. A sertéstenyésztőkre nehezedő napi kihívások miatt most a legaktuálisabb a költségek csökkentése és a bevételek növelése. A Waste Spectrum állati hullaégetőbe történő beruházás hatékonyságot és sokrétű költségmegtakarítást eredményezhet.

Pénzügyi szempontból a Waste Spectrum állati hullaégetők jelentősen csökkentik az általános költségeket, és ezáltal növelik a nyereséget. Melléktermékként a mezőgazdasági termelők számára csak 1-3% steril hamu marad, amit a legtöbb esetben visszateríthetnek a talajra, amellyel még több pénzt lehet megtakarítani.

Az ön hatékonyságának maximalizálása érdekében minden sertés hullaégető berendezésünk alapfelszereltségként világszerte vezető ütemezett égésű égőfej rendszereinkkel és kettős kamra technológiánkkal van ellátva. A sertések és kocák magas fűtőértékének köszönhetően a működési költségek még alacsonyabbak, mivel az égetés során kevesebb az üzemanyagfogyasztás.

Természetesen az Ön által választott hulladékkezelési módszernek nemcsak költséghatékonynak, hanem biológiai szempontból biztonságosnak is kell lennie. Az állati melléktermékgyűjtő cégek mindent megtesznek a higiénia érdekében, de a hibák elkerülhetetlenek. Az ASP (afrikai sertés pestis) a küszöbön áll és elkerülhetetlenül terjed Európában és Magyarországon is. Valóban több járművet akar a telepén, mint amennyi feltétlenül szükséges – különösen, ha más gazdaságokból, más telepekről érkeznek? A sertés pestis elleni védekezés egyik hatékony módja a az állati hulladékégetés, hogy teljes mértékben ellenőrizhesse, hogyan kezeli a hulladékot és a biosecurity-t, biobiztonságot a telepén.

Minden Waste Spectrum sertés hullaégető DEFRA –jóváhagyással rendelkezik, megfelel az EU állati melléktermékekre vonatkozó rendeletének (ABPR), és az (EC) 142/2011. számú rendeletnek.

A két évtized alatt kifejlesztett robusztus és precízen tervezett Volkan sertés hullaégetőink mindegyike az Egyesült Királyságban lévő gyárban lett kialakítva, megtervezve és legyártva. Sertés hullaégetőinket különleges monolit öntött bélésrendszerünkkel gyártjuk, amelyet egyedülálló szigetelő és rögzítőtechnikával együtt alkalmazunk, garantálva, hogy ne legyenek meghibásodó téglák vagy illesztések.

Volkan 400, Volkan 500, Volkan 750, Volkan 1000, Volkan 1600, Volkan 1750 és Volkan 2000 típusú berendezéseink sertés hamvasztásánál a töltőtömeg elérheti az 500, 750, 1000 és akár a 1500 kilogrammot is.

Volkan 400

VOLKAN 400 egy felültöltős kiskapacitású telepi állati hullaégető egy különleges oldalra csúszó fedéllel, ezáltal biztosítva szabad hozzáférést és könnyű töltést. Úgy lett tervezve,
hogy a kezelő mechanikusan tölthesse meg ezt az égetőt. Az összes vezérlő gomb távol van a betöltő nyílástól így azok nem sérülnek meg. Az égetőnek sajátos biztonsági rendszere van ami biztosítja a kezelő egészségét és biztonságát. A VOLKAN 400 felfűti az utóégető kamrát a kívánt hőmérsékletre mielőtt az égetendő dolgokat betöltenék ismét, hogy a töltés gond mentes legyen.

Idális :
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a sertéspestis ellen Nébih által is ajánlott fertőtlenítő szereinket.

Volkan 500 telepi hullaégető

VOLKAN 500 (SPECTRUM DERWENT II) kiskapacitású telepi hullaégető a sertéstelepek egyik kedvelt típusa. Ez egy elölről tölthető állati hullaégető berendezés, amit kifejezetten sertéstenyésztőknek és kisebb vágóhidaknak terveztek. Hatékony, mert hamar eléri a szükséges üzemi hőmérsékletet. Az opcionális talicskával és csörlővel a tetem könnyen behelyezhető az ajtón. Behelyezés után, a hulladékot az égető berendezés teljesen elhamvasztja azt, majd az így keletkezett hamu könnyen eltávolítható a berendezésből. Gázos vagy dízel üzemanyaggal. Vezérlése automatikus, a kiválasztott és beállított idő után magára hagyható.

Nagymértékben segíti a telepek afrikai sertéspestis (ASP) elleni védekezését.

Ideális:
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a sertéspestis ellen Nébih által is ajánlott fertőtlenítő szereinket.

Volkan 750 telepi hullaégető

A VOLKAN 750 az egyike a sertéstelepek által kedvelt kiskapacitású telepi hullaégető modelleknek. Ez egy felül tölthető égető berendezés különleges tervezéssel. A kezelő egyszerűen felhajtja az ajtót, amely a készülék fedelét képzi. Ezután könnyen behelyezhető a tetem. Miután betöltöttük a tetemet, a kezelő kiválasztja a megfelelő hosszúságú égető programot. Ez biztosítja, hogy az állati tetemégető berendezést magára hagyhassuk míg a hulladék teljesen hamuvá ég.

Nagymértékben javítja a telepek biobiztonságát az afrikai sertéspestis (ASP) elleni védekezésben.

Ideális:
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juh tartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a sertéspestis ellen Nébih által is ajánlott fertőtlenítő szereinket.

Volkan 1000 telepi hullaégető

A VOLKAN 1000 a nagyobb sertéstartó telepek egyik kedvelt típusa. Ez egy felül tölthető kiskapacitású telepi hullaégető berendezés különleges tervezéssel. A kezelő egyszerűen felhajtja az ajtót, amely a készülék fedelét képzi. Ezután könnyen behelyezhető a hulladék. Miután betöltöttük a hulladékot, válassza ki a megfelelő hosszúságú égető programot. Ez biztosítja, hogy az állati tetemégetőt magára hagyhassuk míg a hulladék teljesen hamuvá ég. Gázos vagy dízel üzemanyaggal üzemeltethető. Könnyen engedélyeztethető.

Nagymértékben segíti a sertéstartó telepeket az afrikai sertéspestis (ASP) elleni védekezésben.

Ideális:
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juh tartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a sertéspestis ellen Nébih által is ajánlott fertőtlenítőszereinket.

Volkan 1750 telepi hullaégető

  • A VOLKAN 1750 kiskapacitású telepi hullaégető a VOLKAN sorozat azon modellje, ami minden típusú hulladékhoz megfelelő választás lehet. Extrém robusztus kialakításnak és a magas minőségű alapanyagok felhasználásának köszönhetően nincs előtte akadály. A VOLKAN 1750 egy nagy töltő kapacitással, EU engedélyekkel rendelkező, robusztus állati tetemégető, beépített utóégető kamrával, ami a hatékony égetés mellett, a tiszta emissziós értékeket (füst és szag mentes) biztosítja. Legideálisabb, nagyméretű carcassok, sertések, vágóhídi hulladékok eltüntetésére. Gázos vagy dízel üzemanyaggal üzemeltethető. Nagymértékben segíti a sertéstelepek afrikai sertés pestis (ASP) elleni védekezését.

Keresse fel a sertéspestis ellen Nébih által is ajánlott fertőtlenítő szereinket.

Volkan 2000 telepi hullaégető

  • A VOLKAN 2000 a VOLKAN skála azon kiskapacitású telepi hullaégető modellje, mi minden típusú hulladékhoz megfelelő választás lehet. Extrém robusztus kialakításnak, és a magas minőségű alapanyagok felhasználásának köszönhetően nincs előtte akadály.A Volkan 2000 egy nagy töltő kapacitású, EU engedélyekkel rendelkező égető, beépített utóégető kamrával, ami a hatékony égetés mellett, a tiszta emissziós értékeket biztosítja. Legideálisabb, nagyméretű carcassok, sertések, vágóhídi hulladékok éltüntetésére.

Keresse fel a sertéspestis ellen Nébih által is ajánlott fertőtlenítőszereinket.

Kapcsolat
Székesfehérvár Kálmos utca 2. hungary@bentleyinstruments.com Tel: +36 22 414 100 Fax: +36 22 414 101

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.