+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Kapcsolat

Bentley Magyarország Kft.
8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2
: 06 – 22 – 414- 100, : hungary@bentleyinstruments.com

 

Értékesítés
Petrák Orsolya
: OPetrak@bentleyinstruments.com
: 06 – 30 – 625 – 9329

 

Szerviz
Horváth Benjamin
: BHorvath@bentleyinstruments.com
: 06 – 30 – 954 – 4990
Szabó Tamás
: TSzabo@bentleyinstruments.com
: 06 – 70 – 773 – 4940
Amikor a mesterképzésemhez szükségem volt segítségre, rájöttem, hogy rengeteg segédforrás áll rendelkezésemre. Az egyik ilyen hasznos eszköz a könyvtárban található. Itt találtam egy olyan forrást, amely kiváló segítséget nyújt az akadémiai szövegekhez. Ezen felül, az interneten is felfedeztem egy remek masterarbeit ghostwriter agentur oldalt, amelynek segítségével könnyen megérthetővé válnak az összetettebb témák. Mindezek mellett, a számítógépem is nagy segítségemre volt, különféle online kurzusokkal és tutoriálokkal. Ez a forrás pedig igazán különleges – egyfajta kulcs a tudás kapujához.
Huber Tibor
: THuber@bentleyinstruments.com
: 06 – 70 – 626 – 2664

 

 

 

Kapcsolat

Kapcsolat felvétel

13 + 14 =

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.