+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Baromfitartóknak

Volkan 75, Volkan 150, Volkan 200, Volkan 300, Volkan 400, Volkan 450, Volkan 500, Volkan 750,  típusú berendezéseink baromfi hamvasztásánál a töltőtömeg elérheti az 50, 150, 200 vagy akár az 500 kilogrammot is.

Volkan 75

VOLKAN 75 (Spectrum Otter) egy elöltöltős kiskapacitású telepi állati hullaégető berendezés, melyet baromfi és kisállat-tenyésztőknek terveztek. Hatékony, mert hamar eléri a szükséges hőmérsékletet. A tetemet könnyű belehelyezni a felül lévő ajtón, miután bent van a tetem, az égető elhamvasztja azt, majd a hamu a rácson keresztül a hamugyűjtőbe hullik. Ekkor a hamu az alsó ajtón keresztül könnyen eltávolítható. Az utóégető integrálva van a készülékbe. Ez biztosítja, hogy a kívánt 850oC gyorsan elérhető legyen és az égetés teljes időtartama alatt megmaradjon.

Idális :
baromfitelepeknek
juhtartóknak
vágóhidaknak

Volkan 150 kiskapacitású telepi hullaégető

VOLKAN 150 a DEFRA által elfogadott, kompakt, felültöltős kiskapacitású telepi állati hullaégető és melléktermék égető, melyet könnyű kezelni. 100kg töltő kapacitásával ideális baromfi és kisállat tenyésztőknek. Kifejezetten ajánlott a madárinfluenza terjedésének megfékezésében. A kezelőnek csak be kell helyeznie a tetemeket és elindítani a programot. Az égető a program indítás a után magára hagyható, amíg teljesen hamuvá nem válik a tetem.

Idális :
baromfitelepeknek
juhtartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a  Nébih által is ajánlott fertőtlenítő szereinket.

Volkan 200 telepi hullaégető

VOLKAN 200 egy felültöltős kiskapacitású telepi állati tetemégető és melléktermék égető egy különleges oldalra csúszó fedéllel, ezáltal biztosítva szabad hozzáférést és könnyű töltést. Úgy lett tervezve, hogy a kezelő mechanikusan tölthesse meg ezt az állati hullaégetőt.

Idális :
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a  Nébih által is ajánlott fertőtlenítőszereinket.

Volkan 300 telepi hullaégető

VOLKAN 300 egy elöltöltős 300 kg kapacitású és közepes befogadó méretű égető térrel rendelkező kiskapacitású telepi állati hulla/tetem és melléktermék égető.
Opcionális talicska és csörlő segíti a hulladék könnyű behelyezését. Miután az égetőbe behelyezték a tetemet, a kívánt hosszúságú programot kiválasztották az égetőt magára hagyhatják, míg az égetendő anyag hamuvá nem válik.

Idális :
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a  Nébih által is ajánlott fertőtlenítőszereinket.

Volkan 400 telepi hullaégető

VOLKAN 400 egy felültöltős kiskapacitású telepi állati hullaégető és melléktermék égető egy különleges oldalra csúszó fedéllel, ezáltal biztosítva szabad hozzáférést és könnyű töltést. Úgy lett tervezve, hogy a kezelő mechanikusan tölthesse meg ezt az égetőt. Az összes vezérlő gomb távol van a betöltő nyílástól. Az égetőnek sajátos biztonsági rendszere van ami biztosítja a kezelő egészségét és biztonságát. A VOLKAN 400 telepi tetemégető felfűti az utóégető kamrát a kívánt hőmérsékletre mielőtt az égetendő tetemeket betöltenék ismét, hogy a töltés gond mentes legyen. Kifejezetten ajánlott a madárinfluenza terjedésének megakadályozásában.

Idális :
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a  Nébih által is ajánlott fertőtlenítőszereinket.

Volkan 450 telepi hullaégető

A VOLKAN 450 egy újabb fejlesztésű kiskapacitású telepi hullaégető, amely a felültöltős Volkan 750 és Volkan 1000 telepi hullaégetők típusok egy kisebb változata. A beépíthető köztes betonrácsoknak köszönhetően még hatékonyabb égetést lehet elérni baromfitelepeken.

Könnyű, praktikus alkalmazásnak köszönhetően kedvelt „munkatárs” lehet pulykatelepeken, víziszárnyasoknál, illetve broiler telepeken egyaránt.

Ideális :
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juh tartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a Nébih által is ajánlott fertőtlenítőszereinket.

Volkan 500 telepi hullaégető

VOLKAN 500 (SPECTRUM DERWENT II) egy elölről tölthető kiskapacitású telepi hullaégető berendezés, amit kifejezetten sertéstenyésztőknek, baromfitelepeknek és kisebb vágóhidaknak terveztek. Hatékony, mert hamar eléri a szükséges hőmérsékletet. Az opcionális talicskával és csörlővel a tetem könnyen behelyezhető az ajtón, miután bent van a tetem az állati tetemégető, elhamvasztja azt, majd a hamu könnyen eltávolítható.

A VOLKAN 500 telepi hullaégető vezérlése automatikus, a kiválasztott idő után magára hagyható.

Idális :
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a  Nébih által is ajánlott fertőtlenítő szereinket.

Volkan 750 telepi hullaégető

A VOLKAN 750 egy felülről tölthető kiskapacitású telepi állati hulla/tetem és melléktermék égető berendezés, amit sertéstenyésztőknek és kisebb vágóhidaknak terveztek. Hatékony, mert hamar eléri a szükséges hőmérsékletet. Az opcionális talicskával és csörlővel a tetem könnyen behelyezhető az ajtón, miután bent van a tetem, az állati tetemégető, elhamvasztja azt, majd a hamu könnyen eltávolítható.
Vezérlése automatikus, a kiválasztott idő után magára hagyható

Idális :
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a  Nébih által is ajánlott fertőtlenítő szereinket.

Kapcsolat
Székesfehérvár Kálmos utca 2. hungary@bentleyinstruments.com Tel: +36 22 414 100 Fax: +36 22 414 101

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.