+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

A tetemek kezelése több szempontból is fontos, de főleg a közegészségügyi szempontokat kell ez esetben figyelembe venni. Az állati hullakezelés emellett azért is kiemelt jelentőségű, mert nem csak az emberi egészségre lehet ártalmas egy nem megfelelően kezelt tetem, de az állatállományban is komoly károkat okozhat.

Mindegy, hogy házi kedvencről, vagy haszonállatról van szó, az állati hullakezelés mindkét típus esetében elengedhetetlen, és többféle megoldás létezik rá. Az előbbi kategóriánál a tulajdonosok általában az elföldelést választják, de persze csak akkor, ha van kertjük, és ezt is csak az előírások betartásával lehet intézni, az utóbbinál azonban ez, ha nem is megoldhatatlan, de nem tartható fenn sokáig. Állati hullakezelésre a legalkalmasabb az, ha egy tetemégető kemencét szerzünk be, mivel egyrészt megfelel a jogszabályi előírásoknak, másrészt a környezetterhelést sem növeli.

Az állati hullakezelésre alkalmas tetemégető kemencéknek számos típusa létezik, és állatfajonként lehet őket beszerezni. A nagyüzemi állattartásra gondolva létezik baromfi-, sertés-, juh-, illetve haltetemégető kemence, de a kisállatokhoz, illetve az egyéb felhasználásra épített tetemégetők is beszerezhetőek. Lényeges, hogy szarvasmarhák esetében ez a megoldás nem áll rendelkezésre, mivel az Európai Unió területén tilos az égetésük.

A tetemégető kemencék számos típusát Magyarországon is egyszerűen be lehet szerezni, mégpedig vállalkozásunktól. A kínálatunkban megtalálható, állati hullakezelésre alkalmas berendezéseket kedvező áron vásárolhatja meg minden olyan állattenyésztő, akinek saját kemencére van szüksége. Termékeinkre garanciát is vállalunk, így ha Ön is szeretne vásárolni egy tetemégető kemencét a gazdasága számára, válasszon bennünket!

Amennyiben további információra lenne szüksége az állati hullakezelésről, vagy a tetemégető kemencékről, illetve azok működéséről, avagy a rendelését szeretné leadni, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.