+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Nagy kapacitású égetők

Volkan 400, 500, 750, 1000 1600, 1750 és 2000 típusú berendezéseink sertés hamvasztásánál a töltőtömeg elérheti az 500, 750, 1000 és akár a 1500 kilogrammot is.

Stop

Oldalunkat mobilon is böngészheti!

HURRIKAN 150

Nagy kapacitású égetők HURRIKAN 150

HURIKAN 150 egy felültölthető égető különleges tervezéssel. Könnyen behelyezhető a tetem. Miután betöltöttük a tetemet, Válassza ki a megfelelő égető programot. Ez biztosítja, hogy az égetőt magára hagyhassuk míg a hulladék hamuvá ég.
Hatékony, mert az utánégető hamar eléri a szükséges hőmérsékletet. Ez automatikusan indítja a főégőtér fűtését. Az automata vezérlés folyamatosan figyeli mindkét hőmérsékletet és a kiválasztott program idejét. A program végén a ventillátorok mindaddig működnek míg a készülék le nem hűlt.

Hőmérők és vezérlő elektronikák a készülék alap tartozékai. Ezek biztosítják, hogy az utánégető gáz hőmérséklete elérje a 850oC-ot amilyen gyorsan csak lehet és ezt az egész égetési ciklus alatt meg tartsa, biztosítva ezzel az EU előírásban szabályozást mely előírja, hogy a kimenő gázok minimum 2mp-ig minimum 850oC-on legyenek. Ha a hőmérséklet esetleg feljebb emelkedne az egyik vagy mindkét égőfej kikapcsol. Ez jelentős üzemanyag megtakarítást eredményez.

Az akár 150kg-os óránkénti teljesítménnyel a HURIKAN 150 nagykapacitású égetőnek minősül!

 

A HURIKAN 150 egy a hatályos jogszabályoknak megfelelő Telepi Hullaégető, mely egyszerű és hatásos megoldást nyújt az állathullák kezelésére.
Lehetővé teszi a termelőknek, hogy törvényes úton, magas bírságok nélkül tudjanak dolgozni.

HURRIKAN 300

Nagy kapacitású égetők HURRIKAN 300

HURIKAN 300 egy felültölthető égető különleges tervezéssel. A kezelő egyszerűen elcsúsztatja a két független ajtót, amely a készülék fedelét
képzi. Ezután könnyen behelyezhető a hulladék. Miután betöltöttük a hulladékot, Válassza ki a megfelelő égető programot. Ez biztosítja,
hogy az égetőt magára hagyhassuk míg a hulladék hamuvá ég.
Hatékony, mert az utánégető hamar eléri a szükséges hőmérsékletet. Ez automatikusan indítja a főégőtér fűtését. Az automata vezérlés folyamatosan
figyeli mindkét hőmérsékletet és a kiválasztott program idejét. A program végén a ventillátorok mindaddig működnek míg a készülék le nem hűlt.

Hőmérők és vezérlő elektronikák a készülék alap tartozékai. Ezek biztosítják, hogy az utánégető gáz hőmérséklete elérje a 850oC-ot amilyen gyorsan csak
lehet és ezt az egész égetési ciklus alatt meg tartsa, biztosítva ezzel az EU előírásban szabályozást mely előírja, hogy a kimenő gázok minimum 2mp-ig minimum 850oC-on legyenek. Ha a hőmérséklet esetleg feljebb emelkedne az egyik vagy mindkét égőfej kikapcsol. Ez jelentős üzemanyag megtakarítást eredményez.

Az akár  300kg-os óránkénti teljesítménnyel a HURIKAN 300 nagykapacitású égetőnek minősül.  A helyileg illetékes Állategészségügyi állomás hozzájárulása szükséges. Mindenben megfelel az EU-szabályozásnak.
Az égetőnek egy beton alap kell, de optimális mérete miatt a legpraktikusabb helyre telepíthető. 220V és üzemanyag ellátás kiépítése szükséges.

A HURIKAN 300 egy a hatályos jogszabályoknak megfelelő Telepi Hullaégető, mely egyszerű és hatásos megoldást nyújt az állathullák kezelésére.
Lehetővé teszi a termelőknek, hogy törvényes úton, magas bírságok nélkül tudjanak dolgozni.

HURRIKAN 500

Nagy kapacitású égetők HURRIKAN 500

A Hurikan500 égetési rendszere kifejezetten erős, nagy teljesítményű egység, amelyet úgy terveztek, hogy nagy mennyiségű hulladék gyors elégetésre legyen alkalmas. A fejlesztés során különösen ügyeltek rá, hogy gyorsan és egyszerűen égethetővé váljon számos anyag, beleértve a katasztrófákból származó tetemeket. Ezen kívül különösen jól alkalmazható vágóhidakon is.

HURRIKAN 1000

Nagy kapacitású égetők HURRIKAN 1000

A Hurikan1000 kifejezetten sűrgősségi hulladékégető, amely stabil vagy mobil nagyteljesítmenyű rendszer. Nagy mennyiségű hulladék gyors elégetsére alkalmas. A fejlesztés során különösen ügyeltek rá, hogy gyorsan és egyszerűen égethetővé váljon számos anyag, beleértve a katasztrófákból (pl. olajfolt, földrengés, tájfun) származó, vagy betegségek kitöréséből (pl. madárinfluenza, BSE és sertéspestis) származó tetemek, valamint megsemmisíthetővé váljon az orvosi hulladék és csempészett áru (pl. drogok).

ISO 9001
ISO 14001

Kapcsolat

Székesfehérvár
Kálmos utca 2.

Email: hungary@bentleyinstruments.com
Tel: +36 22 414 100
Fax: +36 22 414 101