+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

A különböző állattartó telepeken sajnos elkerülhetetlen az állati tetem keletkezése. Sok gazda az állati hulla kezelését elszállíttatással oldja meg, ami valójában sem higiéniai, sem pedig anyagi szempontból nem túl előnyös opció. A szolgáltatás díját folyamatosan fizetniük kell a telephely tulajdonosoknak, ez pedig hosszú távon komoly anyagi hátrányokat is jelenthet a vállalkozásnak. Érdemes inkább olyan alternatívában gondolkodni a tetemkezeléshez, amit csak egyszer kell megfizetniük a gazdáknak, ezután pedig folyamatosan tudják használni a telepen belül. Ezzel kapcsolatban a legideálisabb megoldás az állati tetem égetése.

Az állati tetem égetésével jelentős összegeket megspórolhatnak a telephely tulajdonosok, hiszen az ehhez szükséges berendezést csak egyszer kell megvásárolni, ezután pedig díjmentesen rendelkezésre fog állni. Az állati tetem égetésével a gazdák hosszú távon jelentős összegeket spórolhatnak meg, amit pedig a vállalkozás bővítésére, fejlesztésére tudnak fordítani, ráadásul nem lesz kihívás megőrizni a stabil pénzügyi hátteret sem. Erre óriási szükség van, hiszen bármikor jöhet olyan váratlan kiadás, aminek kifizetését azonnal intézni kell. Az állati tetem égetése a költséghatékonyság mellett jóval higiénikusabb is, hiszen így kisebb az esélye a fertőzések kialakulásának. Az állati hulla kezeléshez cégünk megbízható, modern és egyszerűen kezelhető berendezéseket kínál. Használatukkal korszerű és kulturált állattartó telepet hozhat létre, ez pedig például egy hatósági ellenőrzésnél kifejezetten előnyöket jelenthet. Készülékeink éveken át ki tudják szolgálni a telephelyeket.

Ismerkedjen meg az állati tetem égetéshez kínált berendezéseinkkel weboldalunkon, és válassza ki azt a gépet, amire szüksége lesz a jövőben. Termékeinket kedvező áron kínáljuk a vásárlóknak, garantáljuk, hogy az égetőkkel elégedett lesz. Ha bővebb információkat szeretne megtudni a berendezésekről, vagy magáról az állati tetem égetésről, keressen fel bennünket megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.