+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Sertéstartóknak

Ez kihívást jelentő időszak a sertéstenyésztők számára, mivel a növekvő bérektől kezdve a cinknek az EU által a takarmányból történő eltávolításának lehetséges hatásáig felfelé irányuló nyomás tapasztalható a költségekre nézve. A sertéstenyésztőkre nehezedő napi kihívások miatt most a legaktuálisabb a költségek csökkentése és a bevételek növelése. A Waste Spectrum hullaégetőbe történő beruházás hatékonyságot és sokrétű költségmegtakarítást eredményezhet.

Pénzügyi szempontból a Waste Spectrum hullaégetők jelentősen csökkentik az általános költségeket, és ezáltal növelik a nyereséget. Melléktermékként a mezőgazdasági termelők számára csak 1-3% steril hamu marad, amit a legtöbb esetben visszateríthetnek a talajra, amellyel még több pénzt lehet megtakarítani.

Az ön hatékonyságának maximalizálása érdekében minden sertés hullaégető berendezésünk alapfelszereltségként világszerte vezető ütemezett égésű égőfej rendszereinkkel és kettős kamra technológiánkkal van ellátva. A sertések és kocák magas fűtőértékének köszönhetően a működési költségek még alacsonyabbak, mivel az égetés során kevesebb az üzemanyagfogyasztás.

Természetesen az Ön által választott hulladékkezelési módszernek nemcsak költséghatékonynak, hanem biológiai szempontból biztonságosnak is kell lennie. Az állati melléktermékgyűjtő cégek mindent megtesznek a higiénia érdekében, de a hibák elkerülhetetlenek. Ha az ASF a küszöbön áll és elkerülhetetlenül elterjed az Egyesült Királyságban, valóban több járművet akar a telepén, mint amennyi feltétlenül szükséges – különösen, ha más gazdaságokból érkeznek? A hulladékégetés most az egyetlen módja annak, hogy teljes mértékben ellenőrizhesse, hogyan kezeli a hulladékot és a biobiztonságot a telepen.

Minden Waste Spectrum sertés hullaégető DEFRA –jóváhagyással rendelkezik, megfelel az EU állati melléktermékekre vonatkozó rendeletének (ABPR), és az (EC) 142/2011. számú rendeletnek.

A két évtized alatt kifejlesztett robusztus és precízen tervezett Volkan sertés hullaégetőink mindegyike az Egyesült Királyságban lévő gyárunkban lett kialakítva, megtervezve és legyártva. Sertés hullaégetőinket különleges monolit öntött bélésrendszerünkkel gyártjuk, amelyet egyedülálló szigetelő és rögzítőtechnikával együtt alkalmazunk, garantálva, hogy ne legyenek meghibásodó téglák vagy illesztések.

Volkan 400, Volkan 500, Volkan 750, Vokan 1000, Volkan 1600, Volkan 1750 és Volkan 2000 típusú berendezéseink sertés hamvasztásánál a töltőtömeg elérheti az 500, 750, 1000 és akár a 1500 kilogrammot is.

Volkan 400

VOLKAN 400 egy felültöltős állati hulla és melléktermék égető egy különleges oldalra csúszó fedéllel, ezáltal biztosítva szabad hozzáférést és könnyű töltést. Úgy lett tervezve,
hogy a kezelő mechanikusan tölthesse meg ezt az égetőt. Az összes vezérlő gomb távol van a betöltő nyílástól így azok nem sérülnek meg. Az égetőnek sajátos biztonsági rendszere van ami biztosítja a kezelő egészségét és biztonságát. A VOLKAN 400 felfűti az utóégető kamrát a kívánt hőmérsékletre mielőtt az égetendő dolgokat betöltenék ismét, hogy a töltés gond mentes legyen.

Idális :
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartoknak
vágóhidaknak

Volkan 500

VOLKAN 500 (SPECTRUM DERWENT II) egy elölről tölthető hullaégető berendezés, amit sertéstenyésztőknek és kisebb vágóhidaknak terveztek. Hatékony, mert hamar eléri a szükséges hőmérsékletet. Az opcionális talicskával és csörlővel a tetem könnyen behelyezhető az ajtón, miután bent van a tetem a hullaégető, elhamvasztja azt, majd a hamu könnyen eltávolítható.
Vezérlése automatikus, a kiválasztott idő után magára hagyható.

Ideális:
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartoknak
vágóhidaknak

Volkan 750

A VOLKAN 750 egy felül tölthető égető különleges tervezéssel. A kezelő egyszerűen felhajtja az ajtót, amely a készülék fedelét képzi. Ezután könnyen behelyezhető a hulladék. Miután betöltöttük a hulladékot, válassza ki a megfelelő égető programot. Ez biztosítja, hogy az égetőt magára hagyhassuk míg a hulladék hamuvá ég.

 

Ideális:
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartoknak
vágóhidaknak

Volkan 1000

A VOLKAN 1000 egy felül tölthető égető különleges tervezéssel. A kezelő egyszerűen felhajtja az ajtót, amely a készülék fedelét képzi. Ezután könnyen behelyezhető a hulladék. Miután betöltöttük a hulladékot, válassza ki a megfelelő égető programot. Ez biztosítja, hogy az égetőt magára hagyhassuk míg a hulladék hamuvá ég.

 

Ideális:
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartoknak
vágóhidaknak

Volkan 1600

  • A VOLKAN 1600 egy nagy kapacitású, erős, EU engedélyekkel rendelkező égető, beépített utóégető kamrával, ami a hatékony égetés mellett, a tiszta és alacsony emissziós értékeket biztosítja.Ideális: sertéstelepeknek, juhokhoz, nagyméretű carcassok, valamint vágóhídi melléktermékek elégetésére,

Volkan 1750

  • A VOLKAN 1750 a VOLKAN skála azon modellje, mi minden típusú hulladékhoz megfelelő választás lehet. Extrém robosztus kialakításnak, és a magas minőségű alapanyagok felhasználásának köszönhetően nincs előtte akadály.A VOLKAN 1750 egy nagy kapacitású, erős, EU engedélyekkel rendelkező tetem égető, beépített ütőégető kamrával, ami a hatékony égetés mellett, a tiszta emissziós értékeket biztosítja. Legideálisabb, nagyméretű carcassok, sertések, vágóhídi hulladékok eltüntetésére..

Volkan 2000

  • A VOLKAN 2000 a VOLKAN skála azon modellje, mi minden típusú hulladékhoz megfelelő választás lehet. Extrém robusztus kialakításnak, és a magas minőségű alapanyagok felhasználásának köszönhetően nincs előtte akadály.

    A Volkan 2000 egy nagy kapacitású, erős, EU engedélyekkel rendelkező égető, beépített ütőégető kamrával, ami a hatékony égetés mellett, a tiszta emissziós értékeket biztosítja. Legideálisabb, nagyméretű carcassok, sertések, vágóhídi hulladékok éltüntetésére.

Kapcsolat

Székesfehérvár Kálmos utca 2. hungary@bentleyinstruments.com Tel: +36 22 414 100 Fax: +36 22 414 101

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.