+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Vágóhídi hulladék felszámoláshoz vásároljon megbízható égető berendezést, ismerkedjen meg termékeinkkel weboldalunkon!

A különböző vágóhidakon nap, mint nap jelentős mennyiségű hulladék termelődik, amit célszerű minél rövidebb időn belül felszámolni. Az összegyűlt vágóhídi hulladék egyrészt rengeteg helyet foglalhat el, másrészt egészségügyi kockázatokat is rejt magában, ráadásul nagy mértékben rontja a munkakörülményeket is. Ilyen környezetben a dolgozók is rosszabbul teljesíthetnek. Amennyiben szeretné megőrizni a megfelelő körülményeket a munkaterületen, és gyors, egyszerű megoldásra lenne szüksége a vágóhídi hulladék megsemmisítéséhez, ajánljuk figyelmébe égető berendezéseinket!

Az égető készülékek tökéletes alternatívát kínálnak a vágóhidak számára is, tanácsos beruházni a berendezés megvásárlására, ugyanis alkalmazásával nem jelenthet kihívást a kulturált, tiszta körülmények fenntartása. Az égetőkkel rövid időn belül, egyszerűen megszabadulhat a vágóhídi hulladéktól. Ez esetben elfelejtheti az egészségügyi kockázatokat, kellemetlen látványt, berendezéseinkkel valóban korszerű munkakörülményeket teremthet a dolgozók számára. Ezen kívül a hatósági ellenőrzéseknél sem keveredhet kényes szituációkba.

Az általunk kínált égető berendezések megbízhatók, biztonságosak, kiváló teljesítményűek, amik hosszú éveken át gondoskodnak a vágóhídi hulladék kényelmes megsemmisítéséről. Kezelésük egyszerű, a kor és a legmagasabb szakmai követelményeknek százszázalékban megfelelnek. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a berendezéssel.

A választékunkban többféle készülék közül is válogathat. Tegye korszerűbbé vállalkozását, fedezze fel kínálatunkat, és szerezze be mihamarabb az igényeinek megfelelő égető berendezést a vágóhídi hulladék felszámolásához! Weboldalunkon részletesebb információkat, képeket is is talál a készülékekről. Ha segítségre lenne szüksége az ideális gép kiválasztásához, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.