+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

A kisállatok és a gazdáik között különleges kötelék van; ez abban is megnyilvánul, hogy a búcsúztatásukat is komolyan veszik. Egyre több gazdi igényli, hogy a kedvencét méltó körülmények között engedhesse az utolsó útjára, és úgy köszönjön el tőle, mintha azt egy családtag esetében tenné. Erre a legkorszerűbb szolgáltatások egyike nem más, mint a kisállathamvasztás. Egy kisállathamvasztással foglalkozó cég speciális eszköz, egy tetemégető segítségével tud szakszerűen állatitetem-kezelést végezni.

Amennyiben Ön is ilyen vállalkozás vezetésével foglalkozik, és szüksége van egy tetemégetőre, hogy az állatitetem-kezelést az előírásoknak megfelelően tudja végezni, szerezze be megbízható helyről! Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen az általunk értékesítésre kerülő termékekből!

Termékkínálatunk meglehetősen széles; ez azt jelenti, hogy többféle kategóriában is kínálunk tetemégetőket, egy kategórián belül pedig szintén nagy a választék a modellekből. Amennyiben a kisállatok kategóriájában keres állatitetem-kezeléshez égető kemencét, abban is tudunk segíteni Önnek!

A kisebb méretű és kisebb teljesítményű, állatitetem-kezelésre alkalmas kemencék angol gyártmányúak, és minden szabálynak előírásnak megfelelnek, egyszerűen lehet őket engedélyeztetni is. Méretüknél fogva kis helyen is elférnek, a kisállat hamvasztást végző szolgáltatások számára ideálisak méret, valamint ár-érték arány szempontjából is. Az állatitetem-kezelés ezekkel a berendezésekkel nagyon egyszerű, gyorsan megtanulható és biztonságosan is kivitelezhető. A betöltés elöl, vagy felül történik, ezt követően pedig már csak el kell indítani a programot. A program végeztével a hamu eltávolítása is könnyen kivitelezhető.

Amennyiben szüksége van ilyen berendezésre, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb tájékoztatást az általunk forgalmazott berendezésekről! A segítségünkkel az állatitetem-kezelés szolgáltatásként is szabályosan, megbízhatóan működtethető.

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.