+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Sertéstelep korszerűsítéshez tekintse meg égetőberendezéseink kínálatát, mi megbízható gépeket kínálunk a tetemek megsemmisítéséhez!

Ha sertéstelep korszerűsítésről van szó, igencsak eltérő igényekkel lehet találkozni. Egyes esetekben inkább az épületeknél van szükség felújításra, máshol pedig a gazdák új berendezéseket vásárolnának, amikkel az állatok nevelése, fenntartása egyszerűbb lehet. Bármilyen fejlesztésről is legyen szó, a gazdáknak nem szabad megfeledkezniük a rengeteg teendő mellett az elhullott állatok megfelelő kezeléséről sem. Modern égető berendezéssel ez a folyamat sokkal könnyebbé válhat. Amennyiben Ön megbízható cégtől vásárolna sertéstelep korszerűsítéshez égető készüléket, forduljon hozzánk bizalommal!

sertéstelep korszerűsítéshez nélkülözhetetlenek égető berendezéseink, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a megvásárolt termékkel. A készülékkel kulturált formában, a hatályos jogszabályoknak megfelelően semmisítheti meg az elhullott tetemeket. A berendezések mellett nincs szükség külső szállító partnerre, ezzel pedig nem csupán kényelmesebb a munkavégzés, hanem a fertőzések kockázatát is csökkentheti. Ez manapság rendkívül fontos szempont, hiszen a területen kívül rengeteg veszélyes baktérium található, amik, ha bejuthat a telepre, óriási pusztítást visznek végbe. Ebből kifolyólag a sertéstelep korszerűsítés a fertőzésveszély csökkentésének szempontjából is fontos. Az égető berendezések hosszú éveken át kiszolgálják a telepeket, bátran tekinthet befektetésként is a készülékekre.

Ismerkedjen meg égető berendezéseinkkel weboldalunkon, és válasszon minket a sertéstelep korszerűsítéshez! A készülékek használatát könnyedén elsajátíthatja, alkalmazásuk kényelmes. Weboldalunkon részletesebb információkat is találhat a készülékekről. Kiváló fogyasztással rendelkeznek, az égetők költséghatékonyan fenntarthatók, így akár még spórolhat is. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.