+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Az állattartó telepeken vagy gazdaságokban gyakran jelent problémát az elhullott állatok tetemeinek kezelése, főként, ha nagy mennyiségről van szó. Sokan azt gondolják a legjobb megoldásnak, ha külsős vállalkozót kérnek fel a tetemek elszállítására, azonban ez az opció igencsak kockázatos lehet. Az állatok tömeges elhullását sokszor olyan fertőzések okozzák, amelyeket kintről visznek be a telepre vagy a gazdaságba, például a tetemek elszállításával foglalkozó vállalkozók, járműveiken, ruházatukon, egyéb munkaeszközeiken. Éppen ezért érdemes inkább a telephelyen belül megoldani a tetemek kezelését, mégpedig állati hullaégetéssel.

Amennyiben a saját telephelyén, állattartó gazdaságában gondoskodik az állati hullaégetésről, nem fordulhat elő az, hogy kintről jövő fertőzések tizedelik tovább a még élő állatokat. Sajnos vannak olyan betegségek, amelyek a legnagyobb körültekintés mellett is bekövetkezhetnek, viszont a telephelyek tulajdonosainak arra kell törekedniük, hogy a lehető legtöbb kockázati tényező kizárásra kerüljön. Az állati hullaégetéssel jelentős mértékben csökkenthetők a kockázati tényezők a telepen, ez pedig mindenképp a gazdaság javára fog válni. Mivel sokkal kevesebb állat pusztul el, nem éri a vállalkozást anyagi kár, így nem kell a lecsökkent állomány feltöltésével foglalkozni. Ha saját telephelyén oldja meg az állati hullaégetést, nem kell alkalmazkodnia egyetlen vállalkozó idejéhez sem. Gyakran annyira túlterheltek, hogy nem tudnak azonnal a helyszínre sietni, így jelentős idő eltelhet, mire elkerülnek a tetemek a telephelyről.

Ha szeretné megoldani a saját telephelyén az állati hullaégetést, és ehhez megbízható, könnyen kezelhető berendezésre van szüksége, szerezze be tőlünk! Cégünk korszerű, színvonalas, különböző kapacitású égető berendezéseket biztosít a különböző tenyészeteknek, telepeknek, gazdaságoknak is. Velünk nincs akadálya annak, hogy megoldja helyben a tetemek kezelését, a jogszabályi előírásoknak megfelelően. Szerezze be tőlünk berendezését az állati hullaégetéshez, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.