+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Azok a személyek, akik állattartással foglalkoznak valamilyen módon, legyen szó gazdaságról vagy állattartó telepről, munkájuk során folyamatosan számolniuk kell elhullott tetemekkel is, kisebb vagy nagyobb mennyiségben. A tetemek kezelését illetően alapvetően szigorú szabályoknak kell megfelelniük a tulajdonosoknak, hiszen az elhullott állatokat egy 2006-os rendelet szerint nem temethetik el és nem is helyezhetik el dögkutakban. Erre a szabályra legfőképp a járványok visszaszorításának érdekében volt szükség. Vannak olyan esetek, amikor még fokozottabb figyelmet kíván meg a tetemektől történő megszabadulás. Bizonyos időközönként lehet hallani arról, hogy egyes telepeket, gazdaságokat különböző járványok tizedelnek, így az ilyen fertőzött tetemektől nem lehet akárhogyan megszabadulniuk a tulajdonosoknak. Az általános és az utóbb említett, fokozottan veszélyes helyzetek megoldására fejlesztettek ki a szakemberek állatégető kemencéket.

Az állatégető kemencék használatával a telepek, gazdaságok tulajdonosai százszázalékban eleget tehetnek a szigorú szabályozásnak. A berendezésekkel a keletkezés helyén és annak ütemében ártalmatlanítható az állati tetem, így semmilyen járvány, fertőzés nem veszélyeztetheti sem az embereket, sem az életben maradt állatokat. Az állat égetést nagyon sok ember azért utasítja el, mert a folyamat során keletkező szagok kellemetlenek és értelemszerűen ettől mindenki szeretné magát megkímélni. Mivel az állatégető kemencék teljesen zártak, tiszta technológiával működnek, nem kell a kellemetlen szagoktól tartani, ugyanis azok nem szivárognak ki a berendezésekből. Fontos megjegyezni, hogy az állatégető kemencék használata nem szennyezi a környezetet!

Ha Ön is állattartó telepet vagy gazdaságot működtett, fejlessze vállalkozását állatégető kemencéinkkel! Berendezéseink gazdaságosan használhatók, jelentős összeget spórolhat meg, ha helyben ártalmatlanítja a tetemeket, mintha elszállíttatná külsős céggel. Rendelkezzen bármekkora gazdasággal, mi ideális megoldást nyújtunk az állati tetemek biztonságos kezeléséhez. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné beszerezni vállalkozása számára a megfelelő állatégető kemencéket, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.