+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Dögkezeléshez szükséges berendezések széles választékban, elérhető áron, minden igényre – végezze a dögkezelést a szabályoknak mindenben megfelelve!

dögkezelés mikéntjét számtalan szabály alapján kell végezni, ellenkező esetben ugyanis nem csak bírság várható egy ellenőrzés során, de az állatállomány, sőt, az állatokat gondozó emberek egészsége és élete is veszélybe kerülhet. A szakszerű tetemégetés a megfelelő berendezésekkel az egyetlen olyan módszer, ami mindenben megfelel az előírásoknak, viszont fontos tudni, hogy az Európai Unió területén belül a szarvasmarha-tetemek égetése tilos, tehát csak kisebb termetű állatokhoz használható. Tetemégető kemencéket szerencsére könnyű beszerezni, hiszen cégünk is ezek forgalmazásával foglalkozik!

Amennyiben dögkezeléshez szükséges berendezéseket szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha a rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.