+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

dög kezelés egyes állattartó telepeken komoly kihívásokat jelenthet a gazdák számára, ugyanis nem találnak olyan praktikus megoldást ehhez, amivel könnyebb és gyorsabb lenne ez a folyamat. Sokakat sürget az idő e téren, ezért szeretnének mihamarabb rálelni az ideális opcióra. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és gyors ajánlásra lenne szüksége ezzel kapcsolatban, a dög kezeléshez ajánljuk figyelmébe égetőberendezéseinket!

Az égetőberendezések egyre több állattartó telepen jelennek meg, ugyanis folyamatosan nő azoknak a gazdáknak a száma, akik felismerik ennek a megoldásnak az előnyeit. A készülékek maximálisan megfelelnek a felmerülő elvárásoknak, amik Önnek fontosak a dög kezeléssel kapcsolatban. Önnek semmi más teendője nincs, mint behelyezni az elhullott testeket a berendezésekbe, majd elindítani őket. Az égetők a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelő alternatívát kínálják a különböző telepek számára. A legjobb, hogy ezzel az opcióval a hatósági ellenőrzések sem lehetnek kellemetlenek. A kulturált körülmények mindenképp pozitív fényt fognak vetni a vállalkozásra, így jóval kevesebb az esélye annak, hogy gondok merülnének fel a vizsgálatok során. A megvásárolt készülékek nagyon megbízhatók, egyszerűen alkalmazhatók, és hosszú távon segítenek megkönnyíteni a dög kezelését, így egyúttal befektetésként is tekinthet rájuk. A dög kezelés ezzel a módszerrel hozzájárul a higiénikus körülmények megteremtéséhez is, így sokkal alacsonyabb az egészségügyi kockázat is, ez pedig szintén a vállalkozás javára válik.

dög kezelés berendezéseinkkel a legegyszerűbb és leggyorsabb. Tapasztalja meg Ön is a készülékek előnyeit, és szerezze be tőlünk mihamarabb az igényeknek megfelelő terméket! Honlapunkon bővebb információkat is találhat az égetőkről, így könnyen ki tudja választani a telep számára legideálisabb gépet. Ha kérdései lennének, vagy szeretné leadni a rendelését, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.