+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Legyen szó juh, sertés vagy baromfi telepről, esetükben sajnos elkerülhetetlen az állati tetem keletkezése. Ezzel kapcsolatban a legfontosabb, hogy a gazdák megfelelően kezeljék az elhullott testeket, ugyanis ellenkező esetben komoly kellemetlenségekkel találhatják magukat szemben. Nyári időszakban különösen fontos, hogy minél hamarabb megtörténjen a tetemek megsemmisítése. A forróságban szinte azonnal bomlásnak indulnak a testek, ami nem csupán visszataszító látványt, hanem szagokat is eredményez. A környéken élő vadak miatt sem tanácsos több napig várni, mert bejuthatnak a telephelyre, és széthordják a tetemeket, ez pedig szintén ront a környezet összképén. Amennyiben Ön olyan megoldást keres, amivel azonnal meg tudja semmisíteni az elhullott testeket, ajánljuk figyelmébe az állati tetem égetést!

Az állati tetem égetésnek köszönhetően nem kell több napig várnia a megsemmisítésre. Az elhullott élőlényeket azonnal be tudja helyezni az égető berendezésbe, így megakadályozhatja a bomlás folyamatát vagy azt, hogy vadak hordják szét a tetemeket. Az állati tetem égetésen keresztül így mindig kifogástalan körülményeket biztosíthat a telephelyen belül. Fogadhat bátran ellenőrzésre hatósági személyeket vagy ügyfeleket, a helyre betérők maximálisan elégedettek lesznek a környezettel. Az állati tetem égetéssel jóval kevesebb időt kell fordítania a terület rendbetételére is, ezzel pedig rengeteg időt és energiát meg tud takarítani. Jóval könnyebb lesz fenntartani a gazdaságot, és több ideje maradhat az állataira, vállalkozására. Az állati tetem égetéshez megbízható, modern berendezéseket kínálunk, amelyekkel kulturáltabb, egyszerűbb lesz a tetemek kezelése.

Az állati tetem égetéssel csak előnyökre tehet szert. Ismerje meg égető berendezéseink kínálatát, és válassza ki az igényeknek megfelelő terméket! A kedvező árakról sem feledkezünk meg, ezért anyagi szempontból is érdemes az égetőinket választania. Ha kérdései lennének, vagy szeretne hozzájutni a készülékhez, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.