+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Az állattartásnak sajnos velejárója az állat tetem keletkezése. Hosszú éveken át a gazdák dögkutak létesítésével vagy elföldeléssel kezelték a tetemeket, egészen az Európai Unióhoz történő csatlakozásig. Mivel EU-s jogszabály tiltja az ilyesfajta alternatívákat, az állattartóknak ezzel kapcsolatban más megoldás után kellett nézniük. Manapság sokan elszállíttatják külsős vállalkozással a telepen összegyűlt állat tetemeket, azonban ez gyakran rendkívül bonyolult és hosszadalmas, akár több nap is eltelhet, mire a szállító cég elkezdi a munkát a területen. Ha a gazdák valóban egyszerű, hatékony opciót keresnek az állat tetem kezeléshez, a legelőnyösebb, ha az égető berendezéseket választják.

Az égetők kínálják a legjobb, legkulturáltabb alternatívát az állattartó telepek számára. Már eleve sokkal költséghatékonyabb opciót biztosítanak a tetem kezeléshez, hiszen nincs szállítási költség, és a berendezések fenntartásáért sem kell mélyen a pénztárcába nyúlni. Az állat tetem ebben a formában szinte a keletkezéssel azonos időben semmisíthető meg, így a gazdáknak nem kell napokig a tárolással foglalkozniuk. Ez a nyári hónapokban kifejezetten előnyös, hiszen a melegben sokkal gyorsabban beindulhatnak a bomlási folyamatok. Az égetők használatával százszázalékban meg lehet szabadulni az állat tetemtől, ugyanis ez esetben nincsenek olyan maradványok, amik betegségeket terjeszthetnek a területen. A készülékek zártak, használatuk közben nincsenek kellemetlen szagok. A berendezéseket nagyon egyszerű telepíteni, különösebb tanulási folyamatra pedig nincs szükség alkalmazásukhoz. Hosszú éveken át kiszolgálják a telepeket, és fontos szerepet töltenek be a rendezett, tiszta összkép megteremtésében.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné az állat tetem kezeléshez az égetőket használni, forduljon hozzánk bizalommal! Ügyfeleinknek megbízható készülékeket kínálunk, amik a maximumot nyújtják az alkalmazásuk során. Ha szeretne hozzájutni saját berendezéséhez, vagy bővebb információkra lenne szüksége az égetőkről, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.