+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Állattetemek kezelése az előírásoknak megfelelően, tetemégető berendezéseinkkel a legegyszerűbb!

Az állattetemek kezelését szigorú szabályok betartása mellett szükséges elvégezni, ellenkező esetben ugyanis nem csak komoly bírság szabható ki, de a fertőzésveszély miatt az állomány akár teljes megsemmisülésével is lehet számolni. Erre nyilvánvalóan egyik gazdának sincs szüksége, viszont az elkerülése érdekében az állattetemeket a megfelelő tetemégető berendezésben kell ártalmatlanítani.

Amennyiben állattetemek kezeléséhez használatos berendezésekre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk többféle tetemégető berendezést forgalmaz, melyek különféle kapacitással üzemeltethetőek, az áruk pedig ettől függően változó, ám minden esetben kedvező, a minőségük pedig kiváló. Tekintse meg a lehetőségeket, és döntsön a szabályok betartása szerinti állattetem-kezelés mellett!

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége állattetem-égető berendezéseinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.