+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Állatitetem-kezelés az előírások maximális betartásával, hatékonyan, gyorsan, környezetkímélően – szerezze be tőlünk tetemégető berendezését!

Ha állattenyésztéssel foglalkozik, akkor nyilván Ön is tisztában van vele, hogy az állomány egy bizonyos százalékát minden évben kénytelen veszteségként elkönyvelni. Az állati tetemek kezelését szigorú jogszabályok szerint kell elvégezni, amihez speciális berendezésekre van szükség. Amennyiben erre vonatkozó szolgáltatást vesz igénybe, annak ára magas is lehet, ráadásul sokszor kell azt kifizetnie, míg egy erre szolgáló berendezés beszerzése egyszeri költséget jelent, az üzemeltetés pedig kifejezetten olcsó. Érdemes tehát e megoldás mellett döntenie, hiszen a befektetése rövid időn belül megtérül.

Ha szeretné saját hatáskörben megoldani az állatitetem-kezelést, szerezzen be tetemégető berendezést cégünk kínálatából! Többféle típussal állunk rendelkezésére, így a saját igényeihez mérten választhat tetemégető készüléket, áraink pedig igen kedvezőek, így mindenképp megéri bennünket választania!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.