+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Az állati hullaégető használata segít abban, hogy megelőzze az állatállomány indokolatlan megfogyatkozását. Az állatok elhullása természetes folyamat része, de egy rosszul kezelt tetemnek nem kell más, egészséges állatokat is megbetegíteni. A betegség elterjedése hatással van a vállalkozás sikerére, de a környékbeliekre is. Minden szempontból fontos megőrizni az alapvető higiéniai szabályokat és törekedni arra, hogy a telepek ne vállaljanak felesleges kockázatot.

Az állati hullaégető használatával az állatállományon belül kitörő járványok megelőzhetőek, a tetem kezelése pedig szabályosan kivitelezhető. Egy modern tetemégető ma már alapvető dolognak számít minden, állattenyésztéssel foglalkozó vállalkozásnál. Kevesebb a gond, nem kell annyit foglalkozni a helytelen kezelés következtében kialakult krízis helyzetekkel, tehát a terv szerint működő céggel és bevételekkel lehet számolni.

Szerezze be tőlünk az új, kiskapacitású telepi állati hullaégetőt, ha Ön is szeretne egyszerűbben kezelhető, egészségesebb állatállományt és kevesebb megoldandó problémát!

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.