+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Állati hullaégetés modern berendezésekkel. Teremtsen kulturált körülményeket vállalkozása telephelyén, ismerkedjen meg megoldásainkkal!

A különböző állattartó telepeken nagy gondot kell fordítani a tetemek felszámolására, amihez a legideálisabb megoldást az égető berendezések biztosítják. Ez egyrészt a kulturált körülmények megteremtését szolgálja, másrészt ezáltal a betegségek terjedését lehet megakadályozni. Bizonyos telephelyeken szükség lenne a régi készülékek lecserélésére, ugyanis alkalmazásukkal egyre nehezebb és körülményesebb gondoskodni a rendezett környezetről.

Ha Önnek is szüksége lenne új berendezésre, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk az állati hullaégetéshez modern, megbízható készülékeket kínál! A berendezések maximálisan megfelelnek a szakmai követelményeknek, alkalmazásukkal gyorsan, egyszerűen megszabadulhat a tetemektől. Az új égetőkkel nem okozhat kihívást hosszú távon megőrizni a telephelyek tisztaságát, kulturált kinézetét.

Az állati hullaégetéshez praktikus alternatívákat kínálunk, ismerkedjen meg berendezéseinkkel weboldalunkon! Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.