+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Az állati hulladék körültekintő kezelése egy rendkívül fontos része az állattartásnak. Ez különösen az utóbbi években vált hangsúlyossá, ugyanis a telepeken manapság megjelenő fertőző betegségek kockázata ezáltal jelentős mértékben csökkenthető. Ezzel kapcsolatban sokan választják a tetem szállítást, azonban ez nem mindig nyújt hatékony megoldást, ráadásul gyakran igencsak bonyolult ennek kivitelezése. Akár több nap is eltelhet, mire elszállításra kerülhetnek a tetemek, ez idő alatt pedig gondoskodni kell az elkülönítésről, amire nem minden gazdának van kapacitása. Amennyiben Ön a szállítás helyett hatékonyabb és egyszerűbb alternatívát szeretne találni az állati hulladék kezeléshez, forduljon hozzánk bizalommal!

Az állati hulla kezeléshez égető berendezéseket biztosítunk, amik tökéletesen megfelelnek az igényeknek. Ezekkel a gépekkel sokkal könnyebb dolga lesz, hiszen a tetemeket azonnal meg tudja semmisíteni, így nincs szükség arra, hogy megvárjon egy külsős vállalkozást az elszállításhoz. Az általunk kínált berendezések használatával nem kell alkalmazkodnia másokhoz, ez pedig mindenképp előnyöket jelent a telephelynek. Az állati hulla kezeléshez használt égetők abban is fontos szerepet töltenek be, hogy az állattartó telepen mindig kulturált körülmények fogadják. Ez az üzleti partnerek szempontjából is nagyon fontos, hiszen ők szívesebben működnek együtt olyan vállalkozással, ahol a tulajdonosok nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő körülmények kialakítására. Az égetők beszerzésével csak jól járhat a vállalkozása. A készülékek megbízhatók, egyszerűen kezelhetők, amik hosszú éveken át hatékony segítséget nyújtanak az állati hulla kezelésben.

Az állati hulla kezeléshez mi tudjuk a legjobb megoldást! Lendítse fel vállalkozását, korszerűsítse megbízható berendezésekkel, és tegye könnyebbé a mindennapokat a telepen! Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne hozzájutni az égetőberendezéséhez, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink segítenek kiválasztani az állati hulla kezeléshez a legideálisabb készüléket kínálatunkból.

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.