+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

A gazdák közül sokan vágnak bele állattartó telephelyük fejlesztésébe azért, hogy modernebb és kulturáltabb körülményeket biztosíthassanak a mindennapi munkavégzéshez. Ilyen körülmények között sokkal jobb dolgozni, ráadásul az igényes, rendezett környezet a vállalkozás jó hírnevét is megerősítheti. A korszerűsítés során több mindenre is szükség lehet. Egyesek bármilyen praktikus ötletre nyitottak, ami hozzájárulhat a körülmények javításához. Amennyiben Ön is fejlesztésbe vág bele, ajánljuk figyelmébe az állati hulla kezeléshez megbízható égető berendezéseinket!

A megfelelő állati hulla kezelés nagyon fontos része a kulturált, modern állattartó telepeknek. Az égetők nem hiányozhatnak a korszerűsített vállalkozásokból. Alkalmazásukkal az állati hulla kezelés közel sem jár annyi kellemetlenséggel, szervezéssel, mint például a tetemszállítás. A készülékekkel azonnal felszámolhatja a tetemeket. Az égetés nem jár semmilyen irritáló szaggal, visszataszító látvánnyal. Ebben a formában az állati hulla kezelés a hatósági követelményeknek is megfelel, és megakadályozhatók az élőlényekre veszélyes betegségek terjedése. Az általunk kínált égetők használatát nagyon könnyű elsajátítani, különösebb betanulást nem igényelnek. Alkalmazásukkal folyamatosan tisztán tudja tartani a telepet, így pedig a váratlan ellenőrzések miatt sem kell aggódnia. Az állati hulla kezeléssel kapcsolatban égetőinkre hosszú távon számíthat. Többféle készüléket is kínálunk, nálunk biztosan megtalálja azt a berendezést, ami passzol a gazdaság igényeihez. Bármelyiket is választja, a fogyasztás miatt nem kell aggódnia, mert könnyedén fenntarthatók az égetők.

Ne feledkezzen meg berendezéseinkről a korszerűsítés során, válassza az általunk kínált készülékeket az állati hulla kezeléshez! Weboldalunkon bővebb információkat, képeket is találhat a berendezésekről. Ha szeretné megrendelni a kiválasztott égetőt, vagy kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.