+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Az állattenyésztésnek is megvan a maga körforgása. Az állatok születnek, növekednek, majd eladják, vagy feldolgozzák őket. Vannak köztük olyan példányok, amelyek idő előtt elhullanak, ez is az élet része. A tulajdonos feladata, hogy gondoskodjon arról, hová kerülnek a tetemek és mi lesz velük. Természetesen nem mindegy, hogyan gondoskodik róluk, hiszen számolnia kell a következményekkel, és be kell tartania az aktuális szabályozásokat is. Egy tetemégető kemence minden szempontból ideális választás.

A tetemégető kemence használatával nagyszerűen ki lehet váltani az állattetemek elföldelését, ami a jelenleg érvényben lévő környezetvédelmi szabályozások értelmében egyébként is tilos. A földbe kerülő, gyorsan bomló tetemek jó táptalajt szolgáltatnak a kórokozóknak, amik könnyen továbbterjedhetnek a környező földekbe, vizekbe, magukban hordozva egy nagyobb horderejű fertőzés kockázatát. Az állattetemek elszállítása szintén nem a legjobb megoldás abból a célból, hogy egy hivatalos égetőben semmisítsék meg őket, hiszen, ha egy betegség következtében hullottak el, nagy a kockázat. A tetemek szállításával a fertőzés könnyen továbbterjedhet, és megfertőzhet más telepeket, ahol még több áldozatot szedhet.

Amennyiben Önnek baromfitelepe van, érdemes megfontolnia, hogy beszerez egy tetemégető kemencét hosszú távú használatra. A manapság forgalmazott tetemégető kemencék között már olyan, kis teljesítményű modellek is kaphatóak, amiknek a használatával legálisan bonyolítható le a tetemégetés. A művelet nem jár kellemetlen szagokkal, teljesen kockázatmentes, emellett gyors és alapos tetemégetést tesz lehetővé.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, és rendeljen tőlünk megbízható, hatékony tetemégető kemencét! Óvja állatállományát a felesleges pusztulástól, és gondoskodjon korszerű eszközökkel a tetemkezelésről! Kínálatunkban állatfajok és kapacitás szempontjából is többféle berendezés található. Amennyiben kérdése van  a tetemégető kemencékkel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken!

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.