+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Sok állattartó telepen a gazdák több éve alkalmaznak égető berendezéseket az elhullott állatok felszámolásához. Egyes készülékek már nem igazán felelnek meg a kor követelményeinek, ráadásul egyre problémásabb velük a tetem égetés, így pedig nagyon nehéz megőrizni a megfelelő körülményeket a területen. Sok esetben a javíttatás sem használ, a gazdáknak ezért érdemes elgondolkozniuk az új berendezés megvásárlásán. Amennyiben Ön is elöregedett készüléket használ a tetem égetéshez, és szívesen váltana modernebb berendezésre, ismerkedjen meg termékkínálatunkkal!

A tetem égetéshez korszerű, megbízható berendezéseket kínálunk, amik maximálisan megfelelnek a manapság felmerülő szakmai kritériumoknak. Készülékeinkkel sokkal egyszerűbb az elhullott állatok felszámolása, és még a körülmények miatt sem kell aggódnia. Sokkal kulturáltabb, rendezettebb környezetet hozhat létre a telepen, ez pedig egy hatósági ellenőrzés esetében óriási előnyöket jelenthet.  A tetem égetéshez használt berendezéseknél nem kell tartania az állandó meghibásodásoktól sem. Termékeink a különböző állattartó telephelyeket hosszú éveken át problémamentesen kiszolgálják. Az égetőkre bátran tekinthet befektetésként is. Készülékeink használatakor a kellemetlen szagokat, látványt is elkerülheti, ennek köszönhetően a munkakörülmények is jelentős mértékben javulhatnak a területen.

Többféle kapacitású, típusú gépet is kínálunk az ügyfelek számára a tetem égetéshez. Bármelyik berendezésre is lesz szüksége, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz termékünkkel.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a tetem égetéshez kínált berendezésekről. Ismerkedjen meg a választékkal, és rendelje meg az igényeinek megfelelő készüléket! A termékeket kedvező áron kínáljuk, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia modern, minőségi berendezésekért. Ha tanácsra lenne szüksége, vagy ajánlatot kérne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.