+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Volkan 300

VOLKAN 300 egy elöltöltős 300 kg kapacitású és közepes befogadó méretű égető térrel rendelkező állati hulla/tetem és melléktermék égető.
Opcionális talicska és csörlő segíti a hulladék könnyű behelyezését. Miután az égetőbe behelyezték a tetemet, a kívánt hosszúságú programot kiválasztották az égetőt magára hagyhatják, míg az égetendő anyag hamuvá nem válik.
Kevesebb, mint 50kg-os óránkénti teljesítménnyel a VOLKAN 300 a kiskapacitású státuszt kapta, így az engedélyeztetési eljárás egyszerű! A helyileg Illetékes Állategészségügyi Állomás Hozzájárulása szükséges.
A VOLKAN 300 egy a hatályos jogszabályoknak megfelelő Telepi Hullaégető, mely egyszerű és hatásos megoldást nyújt az állathullák kezelésére.
Hatékony, automata égőfejek, idővezérlés és automatika biztosítja a minimális üzemeltetési költséget.
Mindenben megfelel az EU-szabályozásnak, és lehetővé teszi a termelőknek, hogy törvényes úton, magas bírságok nélkül tudjanak dolgozni. VOLKAN 300 segítséget nyújt a termelőknek az állati tetemek kezelésében, a bio-biztonság irányításában és biztosítja az alacsony költségeket.
Az égetőnek egy beton alap kell, de optimális mérete miatt a legpraktikusabb helyre telepíthető. 220V és üzemanyag ellátás kiépítése szükséges.

Hatékony megoldást biztosít a ASP (sertéspestis) és a madárinfluenza terjedése elleni védekezésben.

Ideális :
– sertéstelepeknek
– baromfitelepeknek
– juhtartóknak
– vágóhidaknak

Keresse fel a  Nébih által is ajánlott fertőtlenítőszereinket.

Letölthető PDF prospektus

Specifikáció

 

Égetési kapacitás: 50kg/óra
Elöl vagy felül töltős: elöl
Teljes méret (H x Sz x M): 1,9m x 1,6m x 5,6m
Átlagos fogyasztás: 6 – 9 liter/óra (Diesel); 8 – 13 liter/óra (LPG); 6 – 9 m³/óra (NG)
Fire Bars: Nincs
Magasság (tartozék kémény nélkül): 2496 mm
Magasság (tartozék kéménnyel): 5563 mm
Tartozék kémény mérete (2D mérete): 10″
Ajtó méret (Sz x M): 892 x 705 mm
Töltési magasság: 400 mm
Kamra mérete (H x Sz x M): 1.2 x 0.9 x 0.7 m
Kamra térfogata: 0.73 m³
Kamra töltési térfogata: 0.31 m³
Kamra töltési kapacitása: 180kg/m
Kamra kapacitása: 300kg
Teljes tömeg: 2.3 tonna
Beton alap mérete (H x Sz): 3.9 m x 3.6 m
Tápfeszültség: Single phase 16A 230VAC 50/60Hz
Égőfej teljesítmény (KW): 147
Elektromos fogyasztás (kW):  0.25

 

Eredeti angol gyártmány

 
25 éves gyártási tapasztalat
biobiztonság
több mint 10 éve Magyarországon
több mint 170 itthoni referencia
tapasztalt szervizháttér
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA A +36-30 625-9329 TELEFONSZÁMON VAGY A HUNGARY@BENTLEYINSTRUMENTS.COM E-MAIL CÍMEN

Eredeti angol gyártmány

 
Kapcsolat
Székesfehérvár Kálmos utca 2. hungary@bentleyinstruments.com Tel: +36 22 414 100 Fax: +36 22 414 101

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.