+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Volkan 750

Volkan 750 kiskapacitású telepi hullaégető

A VOLKAN 750 az egyik legelterjedtebb kiskapacitású telepi hullaégető berendezésünk. A VOLKAN 750 egy felül tölthető égető különleges tervezéssel. A kezelő egyszerűen felhajtja az ajtót, amely a készülék fedelét képzi. Ezután könnyen behelyezhető a hulladék. Miután betöltöttük a hulladékot, válasszuk ki a megfelelő égető programot. Ez biztosítja, hogy az égető berendezést a kívánt hosszúságú időre magára hagyhassuk míg a hulladék teljesen hamuvá ég. Az égetés befejeztével a hamu könnyen eltávolítható.

Kevesebb, mint 50kg-os óránkénti teljesítménnyel a VOLKAN 750 a kiskapacitású telepi hullaégető státuszt kapta, így az engedélyeztetési eljárás egyszerű! A helyileg illetékes Állategészségügyi állomás hozzájárulása szükséges. Mindenben megfelel az EU-szabályozásnak.
Hőmérők és vezérlő elektronikák a készülék alap tartozékai. Ezek biztosítják, hogy az utánégető gáz hőmérséklete elérje a 850oC-ot amilyen gyorsan csak lehet és ezt az egész égetési ciklus alatt meg tartsa. Ha a hőmérséklet esetleg feljebb emelkedne az egyik vagy mindkét égőfej kikapcsol. Ez jelentős üzemanyag megtakarítást eredményez.
Utóégető rendszere a lehető legkisebb kibocsájtást garantálja. Az égetőnek egy beton alap kell, de optimális mérete miatt a legpraktikusabb helyre telepíthető. 220V tápfeszültség és üzemanyag ellátás kiépítése szükséges az üzemeltetéshez.

Hatékony segítséget nyújt az afrikai sertéspesti (ASP) és a madárinfluenza terjedése elleni védekezésben!

Ideális:
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juh tartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a sertéspestis ellen Nébih által is ajánlott fertőtlenítő szereinket.

Letölthető PDF prospektus

Specifikáció

Égetési kapacitás: max. 50kg/óra
Elöl vagy felül töltős: felül
Méretek(H x Sz x M): 3.2 x 2.3 x 3.1 m
Átlagos fogyasztás: 7 – 10 Liter / óra (Diesel); 10 – 15 Liter Per óra (LPG); 7 – 10 m³/óra (NG)
Rácsok: nincs
Magasság (tartozék kémény nélkül): 2198 mm
Magasság (tartozék kéménnyel): 3101 mm
Tartozék kémény mérete (2D mérete): 16″
Ajtó méret (Sz x M): 2192 x 892 mm
Töltési magasság: 985 mm
Kamra mérete (H x Sz x M): 2.2 x 0.9 x 0.8 m
Kamra teljes mérete: 1.57 m³
Kamra töltési mérete: 0.84 m³
Kamra töltési kapacitás: 470 kg/m³
Kamra kapacitása: 870 kg/m³
Teljes tömeg: 2.8 tonna
Beton alap mérete (H x Sz):5.2 m x 4.3 m
Elektromos ellátás szükséglet: Single phase 16A 230VAC 50/60Hz
Égőfej teljesítmény (KW): 167
Elektromos fogyasztás (KW/hr): 0.3

 

Eredeti angol gyártmány

 
25 éves gyártási tapasztalat
biobiztonság
több mint 10 éve Magyarországon
több mint 170 itthoni referencia
tapasztalt szervizháttér
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA A +36-30 625-9329 TELEFONSZÁMON VAGY A HUNGARY@BENTLEYINSTRUMENTS.COM E-MAIL CÍMEN

Eredeti angol gyártmány

 
Kapcsolat
Székesfehérvár Kálmos utca 2. hungary@bentleyinstruments.com Tel: +36 22 414 100 Fax: +36 22 414 101

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.