+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Volkan 75

VOLKAN 75 (Spectrum Otter) egy elöltöltős állati hullaégető berendezés, melyet baromfi és kisállat-tenyésztőknek terveztek. Hatékony, mert hamar eléri a szükséges hőmérsékletet. A tetemet könnyű belehelyezni a felül lévő ajtón, miután bent van a tetem, az égető elhamvasztja azt, majd a hamu a rácson keresztül a hamugyűjtőbe hullik. Ekkor a hamu az alsó ajtón keresztül könnyen eltávolítható. Az utóégető integrálva van a készülékbe. Ez biztosítja, hogy a kívánt 850°C gyorsan elérhető legyen és az égetés teljes időtartama alatt megmaradjon.
Kevesebb, mint 50kg-os óránkénti teljesítménnyel a VOLKAN 75 a kiskapacitású státuszt kapta, így az engedélyeztetési eljárás egyszerű! A helyileg illetékes Állategészségügyi állomás hozzájárulása szükséges.
Az égető berendezésnek beton talpazat szükséges, de kompakt mérete miatt a telep legpraktikusabb részére telepíthető.
Földgáz vagy LPG ellátás szükséges, de működése nem igényel elektromos áramot.

Hatékony megoldást biztosít az madárinfluenza terjedése elleni védekezésben.

Ideális :
– baromfitelepeknek
– juhtartóknak
– vágóhidaknak

Letölthető PDF prospektus

Specifikáció

Égetési kapacitás: max 50 kg / óra
Elöl vagy felül töltős: Elöl
Teljes méret (H x Sz x M): 1,0m x 1,0m x 3,6 m
Átlagos fogyasztás: 2 – 3 liter / óra (LPG); 2-4 m³/óra (NG)
Rácsok: Igen
Magasság (tartozék kémény nélkül): 2646 mm
Magasság (tartozék kéménnyel): 3571 mm
Tartozék kémény mérete (2D mérete): 8″
Ajtó méret (Sz x M): 300 x 240 mm
Töltő nyílás mérete: 240 mm
Töltési magasság: 853 mm
Kamra mérete (H x Sz x M): Dia 0.5 x 0.8 m
Kamra teljes mérete: 0.15 m³
Kamra töltési mérete: 0.10 m³
Kamra töltési kapaictás: 55kg/m³
Kamra kapacitása: 90 kg/m³
Teljes tömeg: 0.7 tonna
Beton alap mérete (H x Sz): 3.0 x 3.0 m
Tápfeszültség: nincs
Égőfej teljesítmény (kW): 41.4

 

Eredeti angol gyártmány

25 éves gyártási tapasztalat
biobiztonság
több mint 10 éve Magyarországon
több mint 170 itthoni referencia
tapasztalt szervizháttér
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA A +36-30 625-9329 TELEFONSZÁMON VAGY A HUNGARY@BENTLEYINSTRUMENTS.COM E-MAIL CÍMEN

Eredeti angol gyártmány

Kapcsolat
Székesfehérvár Kálmos utca 2. hungary@bentleyinstruments.com Tel: +36 22 414 100 Fax: +36 22 414 101

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.