+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Volkan 200

VOLKAN 200 egy felültöltős állati hulla és melléktermék égető egy különleges oldalra csúszó fedéllel, ezáltal biztosítva szabad hozzáférést és könnyű töltést. Úgy lett tervezve, hogy a kezelő mechanikusan tölthesse meg ezt az égetőt.
Az összes vezérlő gomb távol van a betöltő nyílástól így azok nem sérülnek meg. Az égetőnek sajátos biztonsági rendszere van ami biztosítja a kezelő egészségét és biztonságát. The VOLKAN 200 felfűti az utóégető kamrát a kívánt hőmérsékletre mielőtt az égetendő dolgokat betöltenék.
Ismét, hogy a töltés gond mentes legyen.
Az égető nagyon hatékony mivel úgy tervezték, hogy gyorsan felfűtsön, ami az erősebb égőfejeknek és alacsonyabb hő felvételű bélésnek köszönhető.
Miután az égetőt feltöltötték, a kívánt hosszúságú programot kiválasztották az égetőt magára hagyhatják, míg az égetendő anyag hamuvá nem válik.
Kevesebb, mint 50kg-os óránkénti teljesítménnyel a VOLKAN 200 a kiskapacitású státuszt kapta, így az engedélyeztetési eljárás egyszerű! A helyileg illetékes Állategészségügyi állomás hozzájárulása szükséges.
A VOLKAN 200 egy a hatályos jogszabályoknak megfelelő Telepi Hullaégető, mely egyszerű és hatásos megoldást nyújt az állathullák kezelésére. Mindenben megfelel az EUszabályozásnak, és lehetővé teszi a termelőknek, hogy törvényes úton, magas bírságok nélkül tudjanak dolgozni. VOLKAN 200 segítséget nyújt a termelőknek az állati tetemek kezelésében, a biobiztonság irányításában és biztosítja az alacsony költségeket.
Hőmérők és vezérlő elektronikák a készülék alap tartozékai. Ez biztosítja, hogy az utánégető gáz hőmérséklete elérje a 850°C-ot amilyen gyorsan csak lehet.
Miután elérte, 850 °C -ot az egész égetési ciklus alatt meg tartja azt. Ha a hőmérésklet esetleg feljebb emelkedne az egyik vagy mindkét égőfej kikapcsol Ez jelentős üzemanyag megtakarítást eredményez.

Az égetőnek egy beton alap kell, de optimális mérete miatt a legpraktikusabb helyre telepíthető. 220V és üzemanyag ellátás kiépítése szükséges. 2 méteres kéménnyel.

Hatékony megoldást biztosít az madárinfluenza és az afrikai sertéspestis (ASP) terjedése elleni védekezésben.

Ideális :
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a  Nébih által is ajánlott fertőtlenítőszereinket.

Letölthető PDF prospektus

Specifikáció

Égetési kapacitás: Max 50 kg/óra
Elöl vagy felül töltős: Felül
Teljes méret (H x Sz x M): 2.2 x 1.6 x 3.5 m
Fogyasztás: 6 – 8 liter/óra (Diesel); 7-12 liter/óra (LPG); 6-8 m³/óra (NG)
Rácsok: Opcionális
Magasság (tartozék kémény nélkül): 2530 mm
Magasság (tartozék kéménnyel): 3520 mm
Tartozék kémény mérete (2D mérete): 10″
Ajtó méret (Sz x M): 788 x 707 mm
Töltési magasság: 900 mm
Kamra mérete (H x Sz x M): 1.1 x 0.8 x 0.7 m
Kamra térfogat: 0.53 m³
Kamra töltési térfogat: 0.31m³
Kamra töltési kapacitás: 180kg/m³
Kamra kapacitása: 300 kg/m³
Teljes tömeg: 2 tonna
Beton alap mérete (H x Sz): 4.2 m x 3.6 m
Elektromos ellátás szükséglet: Egyfázisú 16A 230VAC 50/60Hz
Égőfej teljesítmény (KW): 133
Elektromos fogyasztás (KW/hr): 0.25

 

Eredeti angol gyártmány

25 éves gyártási tapasztalat
biobiztonság
több mint 10 éve Magyarországon
több mint 170 itthoni referencia
tapasztalt szervizháttér
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA A +36-30 625-9329 TELEFONSZÁMON VAGY A HUNGARY@BENTLEYINSTRUMENTS.COM E-MAIL CÍMEN

Eredeti angol gyártmány

Kapcsolat
Székesfehérvár Kálmos utca 2. hungary@bentleyinstruments.com Tel: +36 22 414 100 Fax: +36 22 414 101

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.