+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Volkan 150

Volkan 150 kiskapacitású telepi hullaégető

VOLKAN 150 a DEFRA által elfogadott, kompakt, felültöltős kiskapacitású telepi állati tetemégető és melléktermék égető, melyet egyszerű kezelni. 100 kg töltő kapacitásával ideális baromfi és kisállat tenyésztőknek. Kifejezetten ajánlott a madárinfluenza terjedésének megakadályozásában. A kezelőnek csak be kell helyeznie a testeket és elindítani a programot. Az égető a program indítás a után magára hagyható, amíg teljesen hamuvá nem válik a tetem.

Az utánégető integrált, így hőmérséklete gyorsan eléri a 850 °C-ot, majd meg is tartja azt a fő égési ciklus végéig. Megfelel a törvényi szabályozásoknak.
Kevesebb, mint 50kg-os óránkénti égetési teljesítménnyel a VOLKAN 150 a kiskapacitású telepi hullaégető státuszt kapta, így az engedélyeztetési eljárás egyszerű! A helyileg illetékes Állategészségügyi állomás hozzájárulása szükséges.
Az utánégető és 3m kémény biztosítja a tiszta kibocsátást. Nagy hatékonyságú automata égőfejek és automata vezérlés biztosítja az alacsony üzemeltetési költséget.
Az égetőnek egy beton alap kell, de optimális mérete miatt a legpraktikusabb helyre telepíthető. 220V és üzemanyag ellátás kiépítése szükséges.
Az VOLKAN 150 egy a hatályos jog szabályoknak megfelelő Telepi tetemégető, mely egyszerű és hatásos megoldást nyújt az állathullák kezelésére. Mindenben megfelel az EU – szabályozásnak, és lehetővé teszi a termelőknek, hogy törvényes úton, magas bírságok nélkül tudjanak dolgozni. VOLKAN 150 segítséget nyújt a termelőknek az állati tetemek kezelésében, a biobiztonság irányításában és biztosítja az alacsony költségeket.

Hatékony megoldást biztosít az madárinfluenza terjedése elleni védekezésben.

Ideális :
– baromfitelepeknek
– juhtartóknak
– vágóhidaknak

Keresse fel a sertéspestis ellen Nébih által is ajánlott fertőtlenítő szereinket.

Letölthető PDF prospektus

Specifikáció

Égetési kapacitás: max. 50 kg/óra
Elöl vagy felül töltős: Felül
Teljes méret (H x Sz x M): 1.4 x 1.3 x 2.8 m
Fogyasztás: 4 – 6 liter per óra
Rácsok: Opcionális
Magasság (tartozék kémény nélkül): 2323 mm
Magasság (tartozék kéménnyel): 2751 mm
Tartozék kémény mérete (2D mérete): 8″
Ajtó méret (Sz x M): 625 x 325 mm
Töltési magasság: 800 mm
Kamra mérete (H x Sz x M): 0.7 x 0.6 x 0.6 m
Kamra térfogat: 0.26 m³
Kamra töltési térfogat: 0.17 m³
Kamra töltési kapacitás: 100kg/m³
Kamra kapacitása: 150 kg/m³
Teljes tömeg: 1 tonna
Beton alap mérete (H x Sz): 3.5 x 3.5 m
Tápfeszültség: Egyfázisú 16A 230VAC 50/60Hz
Égőfej teljesítmény (KW): 102
Elektromos fogyasztás (kW/hr): 0.2

 

Eredeti angol gyártmány

 
25 éves gyártási tapasztalat
biobiztonság
több mint 10 éve Magyarországon
több mint 170 itthoni referencia
tapasztalt szervizháttér
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA A +36-30 625-9329 TELEFONSZÁMON VAGY A HUNGARY@BENTLEYINSTRUMENTS.COM E-MAIL CÍMEN

Eredeti angol gyártmány

 
Kapcsolat
Székesfehérvár Kálmos utca 2. hungary@bentleyinstruments.com Tel: +36 22 414 100 Fax: +36 22 414 101

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.