+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Volkan 1000

Volkan 1000 kiskapacitású telepi hullaégető

VOLKAN 1000 az egyik legelterjedtebb kiskapacitású telepi hullaégető típus. A Waste Spectrum által gyártott VOLKAN 1000 egy felültölthető állati hulla és melléktermék égető különleges tervezéssel. A kezelő egyszerűen elcsúsztatja a két független ajtót, amely a készülék fedelét
képzi. Ezután könnyen behelyezhető a tetem. Miután betöltöttük a tetemet, válassza ki a megfelelő égető programot. Ez biztosítja, hogy az égetőt magára hagyhassuk míg a tetem hamuvá ég.
Hatékony, mert az utánégető hamar eléri a szükséges hőmérsékletet. Ez automatikusan indítja a főégőtér fűtését. Az automata vezérlés folyamatosan figyeli mindkét hőmérsékletet és a kiválasztott program idejét. A program végén a ventilátorok mindaddig működnek míg a készülék le nem hűlt.

Hőmérők és vezérlő elektronikák a készülék alap tartozékai. Ezek biztosítják, hogy az utánégető gáz hőmérséklete elérje a 850oC-ot amilyen gyorsan csak lehet és ezt az egész égetési ciklus alatt meg tartsa, biztosítva ezzel az EU előírásban szabályozást mely előírja, hogy a kimenő gázok minimum 2mp-ig minimum 850oC-on legyenek. Ha a hőmérséklet esetleg feljebb emelkedne az egyik vagy mindkét égőfej kikapcsol. Ez jelentős üzemanyag megtakarítást eredményez.

Kevesebb, mint 50kg-os óránkénti teljesítménnyel a VOLKAN 1000 a kiskapacitású telepi hullaégető státuszt kapta, így az engedélyeztetési eljárás egyszerű! A helyileg illetékes Állategészségügyi állomás hozzájárulása szükséges. Mindenben megfelel az EU-szabályozásnak.
Az hullaégetőnek egy beton alap kell, de optimális mérete miatt a legpraktikusabb helyre telepíthető. 220V tápfeszültség és üzemanyag ellátás kiépítése szükséges.

A VOLKAN 1000 egy a hatályos jogszabályoknak megfelelő Telepi tetem és hullaégető, mely egyszerű és hatásos megoldást nyújt az állathullák kezelésére.
Nagymértékben segíti a sertéstartó telepek afrikai sertéspestis (ASP) és a madárinfluenza elleni védekezését.

Ideális:
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juh tartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a sertéspestis ellen Nébih által is ajánlott fertőtlenítő szereinket.

Letölthető PDF prospektus

Specifikáció

Égetési kapacitás: Max 50kg/óra
Elöl vagy felül töltős: Felül
Teljes méret (H x Sz x M): 3.2 x 3.0 x 3.3
Átlagos fogyasztás: 7 – 10 liter/óra (Diesel); 10 – 15 liter/óra (LPG); 7 – 10 m³/óra (NG)
Rácsok: Nincs
Magasság (tartozék kémény nélkül):  2108 mm
Magasság (tartozék kéménnyel): 3262 mm
Tartozék kémény mérete (2D mérete): 14″
Ajtó méret (Sz x M): 2166 x 866 mm
Töltési magasság: 1225 mm
Kamra mérete (H x Sz x M): 2.2 x 0.9 x 1.1 m
Kamra térfogata: 1.80 m³
Kamra töltési térfogat: 0.93 m³
Kamra töltési kapacitás: 520kg/m³
Kamra kapacitása: 990 kg
Teljes tömeg: 3,1 tonna
Beton alap mérete (H x Sz): 5.1 m x 5.2 m
Tápfeszültség: Egyfázisú 16A 230VAC 50/60Hz
Égőfej teljesítmény (KW): 167
Elektromos fogyasztás (KW/hr): 0.3

 

Eredeti angol gyártmány

 
25 éves gyártási tapasztalat
biobiztonság
több mint 10 éve Magyarországon
több mint 170 itthoni referencia
tapasztalt szervizháttér
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA A +36-30 625-9329 TELEFONSZÁMON VAGY A HUNGARY@BENTLEYINSTRUMENTS.COM E-MAIL CÍMEN

Eredeti angol gyártmány

 
Kapcsolat
Székesfehérvár Kálmos utca 2. hungary@bentleyinstruments.com Tel: +36 22 414 100 Fax: +36 22 414 101

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.