+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Hurikan 500

A Hurikan500 égetési rendszere kifejezetten erős, nagy teljesítményű egység, amelyet úgy terveztek, hogy nagy mennyiségű hulladék gyors elégetésre legyen alkalmas. A fejlesztés során különösen ügyeltek rá, hogy gyorsan és egyszerűen égethetővé váljon számos anyag, beleértve a katasztrófákból származó tetemeket. Ezen kívül különösen jól alkalmazható vágóhidakon is.

Specifikáció

Égetési kapacitás: maximum 500kg/óra
Elöl vagy felül töltős: felül
Teljes méret (H x Sz x M): 6.1 m x 2.8 m x 5.6 m
Fogyasztás: 22 – 31 liter/óra (Diesel); 32-46 liter/óra (LPG); 22-31 m³/h (Nat Gas)
Rácsok: Van
Magasság (tartozék kémény nélkül): 2784 mm
Magasság (tartozék kéménnyel): 5615 mm
Ajtó méret (Sz x M): 1955 x 1880 mm
Töltő nyílás mérete: 1955 mm
Töltési magasság: 1880 mm
Kamra mérete (H x Sz x M): 2.0 x 1.9 x (1.5- 2.2) m
Kamra térfogat: 5,3 m³
Kamra töltési térfogat: 3.13 m³
Kamra töltési kapacitás: 1720 kg
Teljes tömeg: 12.2 tonna
Beton alap mérete (H x Sz): 8.0 x 6.0 m
Égőfej teljesítmény (KW): 517
Elektromos fogyasztás(KW/hr):
 1

 

Eredeti angol gyártmány

 
25 éves gyártási tapasztalat
biobiztonság
több mint 10 éve Magyarországon
több mint 170 itthoni referencia
tapasztalt szervizháttér
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA A +36-30 625-9329 TELEFONSZÁMON VAGY A HUNGARY@BENTLEYINSTRUMENTS.COM E-MAIL CÍMEN

Eredeti angol gyártmány

 
Kapcsolat
Székesfehérvár Kálmos utca 2. hungary@bentleyinstruments.com Tel: +36 22 414 100 Fax: +36 22 414 101

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.