+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Hurikan 1000

A Hurikan1000 kifejezetten sürgősségi nagy kapacitású hulladékégető, amely fixen telepített vagy mobil nagy teljesítményű rendszerként használható. Nagy mennyiségű hulladék, gyors elégetésére alkalmas. A fejlesztés során különösen ügyeltek arra, hogy gyorsan és egyszerűen égethetővé váljon számos anyag, beleértve a katasztrófákból (pl. olajfolt, földrengés, hurrikán) származó, vagy betegségek kitöréséből (pl. madárinfluenza, BSE és sertéspestis) származó tetemek, valamint megsemmisíthetővé váljon az orvosi hulladék vagy akár csempészett, illegális áru (pl. drogok). Dízel égőfejek és aggregátor biztosítja, hogy a mobil verziót bárhol üzemeltethessék.

Specifikáció

Égetési kapacitás: maximum 1000 kg/óra
Elöl vagy felül töltős: Felül
Teljes méret (H x Sz x M): 11.1 m x 2.8 m x 5.8 m
Mobil méret (H x Sz x M): 12.4 m x 2.8 m x 5.3 m
Fogyasztás:
 47-66 liter/óra (Diesel); 69-99 liter/óra (LPG); 47-66 m³/h (Nat Gas)
Rácsok: Van
Magasság (tartozék kémény nélkül): 2783 mm
Magasság (tartozék kéménnyel): 5785 mm
Ajtó méret (Sz x M): 3905 x 1880 mm
Töltő nyílás mérete: 3905 mm
Töltési magasság: 1880 mm
Kamra mérete (H x Sz x M): 3.9 x 1.9 x (1.5- 2.2) m
Kamra térfogat: 10.92 m³
Kamra töltési térfogat:   6.5  m³                                                                                                                                                                    Kapacitása: 3580 kg
Teljes tömeg: 21 tonna
Mobil tömeg
: 26 tonna
Beton alap mérete (H x Sz): 14.5 x 6.0 m
Égőfej teljesítmény (KW): 1106 
Elektromos fogyasztás(KW/hr):
 2.25

 

Eredeti angol gyártmány

25 éves gyártási tapasztalat
biobiztonság
több mint 10 éve Magyarországon
több mint 170 itthoni referencia
tapasztalt szervizháttér
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA A +36-30 625-9329 TELEFONSZÁMON VAGY A HUNGARY@BENTLEYINSTRUMENTS.COM E-MAIL CÍMEN

Eredeti angol gyártmány

Kapcsolat
Székesfehérvár Kálmos utca 2. hungary@bentleyinstruments.com Tel: +36 22 414 100 Fax: +36 22 414 101

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.