+36 30 625 9329, +36 22 414 100 hungary@bentleyinstruments.com

Volkan 500

Volkan 500 kiskapacitású telepi hullaégető

VOLKAN 500 (SPECTRUM DERWENT II) egy elölről tölthető kiskapacitásű telepi hullaégető berendezés, amit kifejezetten sertéstenyésztőknek és kisebb vágóhidaknak terveztek. Hatékony, mert hamar eléri a szükséges hőmérsékletet. Az opcionális talicskával és csörlővel a tetem könnyen behelyezhető az ajtón, miután bent van a tetem a hullaégető, elhamvasztja azt, majd a hamu könnyen eltávolítható.
Vezérlése automatikus, a kiválasztott idő után magára hagyható.

Kevesebb, mint 50kg-os óránkénti teljesítménnyel a VOLKAN 500 (SPECTRUM DERWENT II) a kiskapacitású telepi hullaégető státuszt kapta, így az engedélyeztetési eljárás egyszerű! A helyileg illetékes Állategészségügyi állomás hozzájárulása szükséges. Mindenben megfelel az EU-szabályozásnak.
Hőmérők és vezérlő elektronikák a készülék alap tartozékai. Ezek biztosítják, hogy az utánégető gáz hőmérséklete elérje a 850oC-ot amilyen gyorsan csak lehet és ezt az egész égetési ciklus alatt meg tartsa. Ha a hőmérséklet esetleg feljebb emelkedne az egyik vagy mindkét égőfej kikapcsol. Ez jelentős üzemanyag megtakarítást eredményez.
Utóégető rendszere a lehető legkisebb kibocsájtást garantálja. Az égetőnek egy beton alap kell, de optimális mérete miatt a legpraktikusabb helyre telepíthető. 220V tápfeszültség és üzemanyag ellátás kiépítése szükséges az üzemeltetéshez.

Hatékony megoldást nyújt az afrikai sertéspestis (ASP) és a madárinfluenza elleni védekezésben.

Ideális:
sertéstelepeknek
baromfitelepeknek
juhtartóknak
vágóhidaknak

Keresse fel a sertéspestis ellen Nébih által is ajánlott fertőtlenítő szereinket.

Letölthető PDF prospektus

Specifikáció

Égetési kapacitás: max 50 kg/ óra
Elöl vagy felül töltős:
elöl
Teljes méret (H x Sz x M): 
2,6m x 1,6m x 5,1 m
Fogyasztás: 
LPG: 6-8l/óra, NG: 7-9m³/óra, Diesel: 8-6l/óra
Fire Bars:
Nincs
Magasság (tartozék kémény nélkül): 
2021 mm
Magasság (tartozék kéménnyel): 
5071 mm
Tartozék kémény mérete (2D mérete): 
10″
Ajtó méret (Sz x M): 
894 x 706 mm
Töltő nyílás mérete: 
706 mm
Töltési magasság: 
400 mm
Kamra mérete (H x Sz x M): 
1.8 x 0.9 x 0.7 m
Kamra térfogat: 
1.16 m³
Kamra töltési térfogat: 
0.47 m³
Kamra töltési kapacitás: 
260kg/m³
Kamra kapacitása: 
640 kg
Teljes tömeg:  
2.5 tonna
Beton alap mérete (H x Sz): 
4.6 m x 3.6 m
Tápfeszültség:
230V

 

Eredeti angol gyártmány

 
25 éves gyártási tapasztalat
biobiztonság
több mint 10 éve Magyarországon
több mint 170 itthoni referencia
tapasztalt szervizháttér
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA A +36-30 625-9329 TELEFONSZÁMON VAGY A HUNGARY@BENTLEYINSTRUMENTS.COM E-MAIL CÍMEN

Eredeti angol gyártmány

 
Kapcsolat
Székesfehérvár Kálmos utca 2. hungary@bentleyinstruments.com Tel: +36 22 414 100 Fax: +36 22 414 101

Tájékoztatás

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. és a jogsértő Bentley Farm Kft. társaságok összetévesztésével kapcsolatos figyelmeztetés

 Az elmúlt időszakban számos visszajelzést kaptunk partnereinktől azzal kapcsolatban, hogy a Bentley Farm Kft. társaság elnevezése összetéveszthető cégünk, a Bentley Magyarország Kft. elnevezésével. Erre tekintettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt és partnereinket, hogy társaságunk, a Bentley Magyarország Kft. közel 20 éve van jelen a piacon ezen elnevezés alatt, és a hasonló nevű Bentley Farm Kft.-hez, semmilyen kapcsolat nem fűzi (sem Industry és egyéb megjelöléskekkel). Cégünk kizárólag Bentley Magyarország Kft-ként működik, az amerikai Bentley Instruments Inc. leányvállalataként. 

Tájékoztatjuk továbbá az érdeklődőket és partnereinket, hogy a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy a Bentley Farm Kft. jogsértést, tisztességtelen piaci magatartást (jellegbitorlást) követ el azzal a magatartással, hogy engedélyünk nélkül használja a „Bentley” megjelölést, hiszen erről a megjelölésről a piacon a mi cégünket ismerik fel a fogyasztók. A bíróság kötelezte a Bentley Farm Kft.-t, hogy hagyja abba a jogsértő magatartást, azaz változtassa meg a cégnevét oly módon, hogy az ne tartalmazza a „Bentley” és „Bentley Farm” szót, valamint gazdasági tevékenysége során ne használja a „Bentley” és „Bentley Farm” megjelöléseket, és a Győri Ítélőtábla a jövőre nézve is eltiltotta a Bentley Farm Kft.-t a jogsértő cselekmények gyakorlásától.

A fentiekre tekintettel kérjük minden kedves (meglévő és leendő) partnerünket, hogy fokozottan figyeljenek a jogsértő tevékenységet folytató Bentley Farm Kft. és cégünk, a Bentley Magyarország Kft. közötti különbségtételre. Az említett cég a mai napig nem tett eleget a Győri Ítélőtábla jogerős ítéletében foglaltaknak, továbbra is Bentley Farm Kft. (melynek tulajdonosa Mátyás István és egy külföldi cég) név alatt folytatja kereskedelmi tevékenységét, illetve ilyen néven szerepel a cégjegyzékben, miközben már elhatározta végelszámolását.

Tisztelettel,
Bentely Magyarország Kft.